Erdek'teki plaj futbol turnuvasında zafer Agrigento'nun

Erdek

Videolu haber








Üç gün süren Türkiye Futbol Federasyonu Garanti Plaj Futbol Turnuvası'nın Erdek ayağında şampiyonluğu Agrigento Otel kazandı.



Erdek Belediyesi'nin ev sahipliğinde, 8 takımın katılıp, 80 oyuncunun mücadele verdiği turnuvanın final maçında Gönen Özsu takımına 9-5'lik sonuçla üstünlük sağlayan Agrigento, mutlu sona ulaştı. Gönen Özsu takımı ise ikinci oldu.

Turnuvada üçüncülüğü, Erdek Belediyespor'u 13-9 yenmeyi başaran Belgin Otel, dördüncülüğü ise Genç Erdekspor'u 9-5 yenen Arkadaş Boya elde etti.

Turnuvanın en centilmen oyuncusu, Erdek Belediyespor'dan Ahmet Yıldırım olurken, Genç Erdekspor ve Summer Time seçildiler.

Gönen Özsu'dan Cihan Durmaz'ın en iyi kaleci, Agrigento Otel'den Yaşar Ceyhun Mırız'ın en değerli oyuncu seçildiği turnuvada toplam 156 gol atılırken, gol krallığını ise 11'er golle Gönen Özsu'dan Candaş Gündoğdu, Summer Time'den Nazif Gülhan paylaştılar.

Turnuvanın final maçını CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve üst düzey yöneticiler ile kalabalık bir topluluk izledi.

Turnuvanın ardından dereceye giren takımlara kupa ve armağanlarını üst düzey protokol verdi. Turnuvanın ardından dereceye giren takımlara kupa ve armağanlarını üst düzey protokol verdi.
Mırız turizm işletmecisi Osman Mırız ise Turnuvaya katkılarından dolayı plaket ile taltif edildi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı